Gomad – tailor made vegetables- wint de Award Inclusieve Onderneming 2018

In december werd de Award Inclusieve Onderneming uitgereikt. Deze trofee zet bedrijven die buitengewone inspanningen leveren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te krijgen in de bloemetjes.

Wij werden gelauwerd omdat we zo goed als uitsluitend met erkende vluchtelingen werken en zeer veel inspanningen leveren om deze mensen goed te laten integreren in onze maatschappij. Recent groeiden 2 van onze medewerkers door naar een leidinggevende positie binnen het bedrijf. Huidskleur, geslacht, religieuze achtergrond of fysieke beperkingen spelen geen rol. Een gezonde dosis goesting om de beste versneden groentjes te produceren is het enige aanwervingscriterium.

Als we andere bedrijven warm kunnen maken om onze HR-politiek te volgen doen we dit graag. Bel ons gerust even op voor een kennismaking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *